Návody

Sledování
Někteří uživatelé sdílejí příspěvky jen pro své sledující. Čím více uživatelů budeš sledovat, tím více příspěvků uvidíš. Sledování ti také umožní zjistit aktuální stav - to znamená, zdá je uživatel Online nebo kdy byl naposledy aktivní. Vyber si někoho ze SEZNAMU UŽIVATELŮ a klikni na sledovat.


Ověření profilu 
Chceš, aby bylo jasné, že je tvůj profil pravý a že se za fotkami neskrývá někdo falešný? Ověř svůj profil jednoduše a online. Nahraj průkaz totožnosti (občanský průkaz, řidičský průkaz) a fotografii, na které držíš průkaz totožnosti u tvého obličeje. Jakmile dojde ke schválení, u tvého jména se objeví odznak ověřeného uživatele. Nemusíš se bát, certifikační fotky nikomu neukážeme a po schválení certifikace budou automaticky vymazány. Formulář nalezneš kliknutím zde - OVĚŘENÍ PROFILU. 


Nastavení soukromí 
Nastavení soukromí si můžeš kdykoli upravit. Nastavit si můžeš - kdo tě může sledovat, kdo ti může napsat, kdo může vidět tvé narozeniny, s kým chceš sdílet svou polohu a další. Nastavení soukromí nalezneš zde - NASTAVIT SOUKROMÍ 


Partnerský program 
Získej 2Kč za každého nového uživatele, který se zaregistruje pomocí tvého partnerského odkazu! Jakmile dosáhneš 100 Kč, můžeš si převést peníze na svůj účet a nebo si aktivovat na 1 rok členství ULTIMA.
V sekci Partnerský program můžeš sledovat uživatele, kteří se zaregistrovali prostřednictvím tvého odkazu. 
Odkaz stačí kdekoli sdílet. Uživatel, který na odkaz klikne a následně dokončí registraci, se zobrazí v tvém partnerském programu. Automatický dojde i k načtení částky 2 Kč. 
Partnerský program najdeš zde: PARTNERSKÝ PROGRAM


Jak můžu trvale smazat svůj účet?
Než účet odstraníš, můžeš si STÁHNOUT KOPII svých informací (například fotky a příspěvky). Jakmile bude účet odstraněn, tvůj profil, fotky, příspěvky, videa a vše ostatní, co jsi kdy přidal, bude trvale odstraněno, bez možnosti následné obnovy. Proces odstranění všech tvých informací trvá pouze pár vteřin. Smazat účet můžeš zde: SMAZAT ÚČET.